lördag 30 juli 2011

Virkad glass

Jag har nu gjort klart en glass som Maja ska få i 1-års present. Jag följde inget mönster utan gjorde helt från mitt egna huvud. Den blev inte som jag hade tänkt mig men den blev ganska bra ändå. I bäret på toppen virkade jag in en skallra så den skulle låta lite också :)

tisdag 26 juli 2011

En bulle till min gobit!

Nästa vecka fyller min lilla Maja 1 år. I går fick jag ett infall, köpte tyg i fina färger och sydde (till att börja med) en stor kanelbulle som hon fick i tidig födelsedagspresent. Mera gosaker kommer....



lördag 23 juli 2011

Sommar är...

...lortiga barnbarfotafötter...



/Emma

tisdag 19 juli 2011

En till tavla

I våras hittade jag en rostig hästsko i diket när jag gick till dagis. Jag sparade den och tänkte att den skulle bli en tavla. Nu är det äntligen gjort! En gammal ram som min mamma ropat in på auktion, lite sprayfärg och lite hönsnät, sen var det klart!

 Före. inte bara en ram som målades.
Efter!

söndag 17 juli 2011

Tavla

Jag och Jimmy firade 4 år tillsammans nu i veckan som gick. Lite försenat fick han en tavla som jag gjort.

måndag 11 juli 2011

Legopåse

Nu har jag äntligen sytt en påse som mina tjejer kan ha allt lego/duplo i. Det är en påse som man kan vika ut till en matta. När man lekt färdigt är det bara att dra i snodden och legot hamnar i påsen. Ska nog sy flera för alla andra leksaker som sprids ut över hela huset.



 Den är vändbar också!

onsdag 6 juli 2011

Ljuslykta på annat sätt

Jag tänder inga ljus på sommaren, det är ljust ändå. Så ljuslyktan som hänger i vår hall fick nu istället prydas med blommor, lavendel och tistel.

måndag 4 juli 2011

Tapetserade bokstäver

Vi håller på att renovera Majsans rum, hon ska få ett rum som blir knallrosa och fullt med fjärilar :) Till och med jag som älskar färg börjar bli lite skeptisk till tapeten vi valt men men, är det nångång i livet man kan ha en sån tapet så är det när man är liten.

I alla fall så har vi rivit ner gammal väv från väggar och garderober, satt upp en typ av recover tapet, målat tak, element och håller på med garderobsdörrarna. Rummet ska bli färdigt under veckan.

Jag roade mig också med att fixa till namnet till hennes dörr. Tapetserade bokstäver blev det.

 En prinsesskrona blev också tapetserad, vart den hamnar får vi se :)

Alva har målade bokstäver som ska upp på hennes dörr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...