onsdag 3 november 2010

Decubal

Idag kom äntligen mitt paket från Buzzador med hudkrämer från Decubal.

Decubal är en ny hudvårdsserie speciellt framtagen för personer med torr eller mycket torr och känslig hud. Decubals produkter är utvecklade för att fungera i ett klimat där torr hud är ett vanligt problem.


Decubal Hand cream är en närande och fuktgivande kräm för torra händer. Lanolin och naturliga oljor som kokosolja och avokadoolja vårdar huden och gör händerna mjuka.

Decubal Lips & Dry spots balm är en fet, närande och återfuktande salva för såväl torra läppar som nagelband, armbågar och andra torra partier på kroppen. Salvan innehåller de essentiella oljor som behövs för att återfukta huden, samt lanolin och bivax som skyddar och vårdar huden.

Decubal Face Vital är en extra närande, återuppbyggande och fuktgivande ansiktskräm, speciellt framtagen för torr hud. Ceramider i kombination med naturliga lipider (fettämnen) bygger upp huden, medan vitamin B3 stimulerar hudens nybildning.

Alla Decubals produkter är parfymfria och fria från onödiga tillsatser och kan användas av hela familjen.

Det ska bli jättekul att testa de här produkterna eftersom jag har väldigt torr och känslig hud och har svårt att hitta produkter som jag verkligen gillar. Decubals produkter finns att köpa på apotek och serien innehåller också face wash, body lotion, shower & bath oil, anti-itch gel, body cream, face cream, clinic och intensive.

Vill du också testa produkter helt gratis? Registrera dig hos Buzzador du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...