tisdag 23 februari 2010

Att välja vagn

Det är inte lätt att hitta en syskonvagn som uppfyller mina önskemål men nu tror jag att det äntligen har kommit en, eller är på väg rättare sagt, som vi kan tänka oss. Väntar på att den ska komma in i butik så vi kan klämma och känna på den.

Det är en Britax B-dual och den ser ut så här.


 
Är fortfarande inte helt övertygad men jag hoppas den kommer under veckan så vi kan få klarhet i om den är något för oss eller om vi måste fortsätta leta. 

Önskemålen jag har är att:
 • Det antingen ska vara tre hjul eller fyra svängbara.
 • Den ska vara smal, alltså inte en vagn där barnen sitter bredvid varandra.
 • Sittdelen, för åtminstone den minsta, ska gå att ha bakåtvänd.
 • Den ska vara lätt!
Om någon har tips på en annan vagn som verkar kunna falla oss i smaken så säg gärna till.

2 kommentarer:

 1. Vi hade också denna vagn på funderar listan. Men har fortfarande inte riktigt förstått hur man ska ha den med en nyfödd och en liten samtidigt?
  Har inte sett någon bild med liggdel och sittdel samtidigt.

  Svar: Ja det är verkligen en jobbig fas dethär, låter ju bra att den gått över för er iallafall. Får man ju lite hopp igen haha :D

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tipsar om babytravel city select, har precis köpt den själv o är sååå nöjd, den bygger framåt istället för bakåt som britaxen. Jag var inne på britaxen först men när jag såg city selecten blev jag bara sååå kär och i så bra kvalite!

  Har bloggat den lite om den här o vissa av olika funktionerna http://jennyn.blogg.se/2010/march/nu-ar-den-var-babyjogger-city-select.html

  Ha en fin fredag o lycka till med vagnletandet, kram Jenny

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...