onsdag 11 augusti 2010

Vikten

Nu är jag redo att gå ner mina gravidkilon! Vet inte riktigt hur mycket jag gick upp den här gången, slutade väga mig vid 20 kg + så det kan ha blivit ett par kilon till efter det. I alla fall så är minst 10 av de kilona borta, alltså är det ca: 10 kg kvar att få bort och det vill jag ska gå snabbt!

Idag blev det en långpromenad, försökte hålla ett ganska bra tempo och vi trampade på i minst en timme, det kändes kan jag lova. Jag har knappt rört på mig sedan Alva gick hem på sommarlov från dagis. Känns otroligt skönt att kunna röra sig igen, utan en stor och tung mage, utan att få sammandragningar och flåsa direkt. Nu ska jag promenera i stort sett varje dag tills kroppen är redo för större utmaningar! Längtar efter min vanliga kropp och idag kom en massa nya kläder från H&M med posten, härligt med en ny fräsch höstgarderob i normal storlek.

1 kommentar:

  1. jag tror att du kommer att fixa det galant, du låter så fokuserad. Barnvagnspromenader är ju superbra, även som komplement till annan träning sen när du kommer igång med det. Träning och bra kost gör susen ska du se!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...