fredag 10 december 2010

Julstrumpa

Jag hade tänkt att jag skulle sy en varsin julstrumpa till tjejerna och hänga vid den öppna spisen. Jag klippte till och med ut delar i ett tyg men kom sedan av mig. I samma veva gick det hål på hälen på båda mina raggsockor, jag tänkte kasta dem men kom på att jag kan återvinna dem som julstrumpor! Jag lagade hålen med lappar av röd filt och gjorde en liten röd rosett som dekoration. Snabbt, enkelt och lite juligt!

Nu ska jag bara fixa klart den andra också...

1 kommentar:

 1. Tack för din fina kommentar hos mig, och tack detsamma, här finns ju massor med inspiration med pyssel av alla olika kategorier.

  Julstrumpan ser ut som en riktig sagoboksstrumpa när du gjort så där fint med hälen och perfekt när man kan återvinna nåt gammalt, det gillar jag.

  Och vilket ursnyggt fodral du gjort till din iPhone, snyggt med langetten i kontrastfärg och läckert med svart blomma på också, jag har aldrig tänkt på att det finns svart virkgarn.

  Hyacintdoft ja det är ju jul, mina blommar också nu. Jättefin dekoration, jag skulle också vilja testa betongpyssel nån gång.

  När jag bläddrade neråt i din blogg så kom jag på att jag har kikat in här förut i en Fototriss och då kom jag på... kurser! Hur var kursen i bildbehandling?! Jag sökte och kom in till kursen i januari! Full av lycka :) Har du några tips på saker man ska tänka på? :) Var det tufft?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...