fredag 8 januari 2010

Peppar peppar...

Nu ikväll flyttade vi in Alvas spjälsäng på hennes rum för att hon ska börja sova där inne. Hon somnade utan problem, håll tummarna för att det funkar nu!

I en månads tid har vi haft sömnproblem här hemma, efter att ha haft en unge som sovit så gott som hela nätter sedan hon var någon vecka gammal så har vi blivit bortskämda. Plötsligt en kväll när vi skulle lägga henne så började hon gallskrika, skrek hysteriskt så hon nästan tappade andan. Vi fattade ingenting men hon fick somna i vår säng, vi tänkte att det går väl över snart.

Nästa kväll var likadan och varken jag eller Jimmy kan låta henne skrika och tillslut somna av ren utmattning så hon sov i våran säng igen.

Så här har det fortsatt tills för ett par dagar sen när jag gjorde ett nytt försök att få henne att somna i sin säng. Hon protesterade lite men skrek inte hysteriskt så som hon tidigare har gjort, somnade ganska snabbt och sov tills vi gick och la oss...

Min teori nu är att vi väcker henne när vi lägger oss med prasslande sängkläder och kuddar som ska puffas till. Därför var det nu dags för henne att flytta in på sitt rum.

Jag hoppas att det funkar så att vi alla tre kan sova ostört en natt!

1 kommentar:

  1. Ja jag är lite nyfiken på den vagnen, hoppas den kommer in snart så man kan testköra innan man bestämmer sig för någon annan. Vissa vagnar är det ju tyvär så lång leverans tid på :/ Så då kanske man inte hinner få den innan nästa kommer. Testade Teutonian idag och det lutar nu åt att det blir den, dock så var den väldigt tung :/. Men också väldigt fin!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...