onsdag 23 juni 2010

Tjock

Jag hatar att vara tjock och är glad att jag bara är det tillfälligt när jag är gravid, men då är jag verkligen tjock också. Jag har nu börjat få värkande knän, antar att de inte pallar med alla extrakilon. Jag flåsar av att gå omkring inne i lägenheten, trapporna upp till lägenheten är verkligen superjobbiga, så jobbiga att jag drar mig för att gå ut, för att det är så drygt när jag ska in.

Jag längtar tills det här är över, tills bebisen är ute och jag kan få tillbaka min vanliga kropp och mitt vanliga liv igen. Jag var ganska förslappad nu mellan graviditeterna men det var för att jag visste att jag snart skulle bli tjock igen. Nu är det annorlunda, jag ska inte ha en tredje än på några år, så snart ska jag ut och springa. Jag längtar verkligen efter att springa. Jag längtar till gymmet och är supersugen på att testa en massa spännande pass. Jag längtar efter yoga, löpbandet, crosstrainern.... Jag längtar efter att gå ner i vikt och målet är att nästa sommar ligga under 60 kg och springa milen på absolut max 55 minuter. Jag ska ligga på stranden med mina två fina barn och känna mig som en riktigt läcker bikinimamma! Längtar!

1 kommentar:

  1. Malvas mamma23 juni 2010 22:24

    Men hjälp! Ska DU väga under 60 kg? Gjorde du det innan Alva? är lite nyfiken eftersom folk tycker att jag tar i så jag nästan spricker när jag vill väga runt 60 kg och jag är ju nästan ett huvud kortare än du...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...