måndag 28 juni 2010

Vecka 37

Vecka 37

Idag ska jag till barnmorskan igen för att kolla läget på bebisen, jag tror inte att den har vänt sig sen sist men jag är inte helt hundra på att den ligger som den ska. Det är en annan barnmorska som ska känna på magen idag och det känns bra att en annan person kommer in i bilden med vad hon tror, är hon det minsta tveksam SKA jag ha ett ultraljud, helst nu i veckan. För övrigt så är jag sjukt less på att vara gravid, fortfarande, jag hoppas för allt i världen att jag slipper gå över tiden, jag har enligt ultraljudet 27 dagar kvar men själv har jag fått för mig att bebis kommer den 15 Juli så då är det "bara" 17 dagar kvar... och jag har inte förberett någonting, vill inte förbereda något heller. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med skötbord, har ingen lust att skruva ihop spjälsängen för jag tycker den tar stor plats, det kan Jimmy göra när vi kommer hem, jag ska tvätta lite nya kläder idag som jag faktiskt köpte förra veckan då jag insåg att allt vi redan har är långärmat och med långa ben vilket kan vara svettigt för en Julibebis. Tänk hur olika det kan vara mellan graviditeterna. Dessutom har jag glömt om det är något speciellt man måste ha till en bebis, det är det väl inte?

Vi ska till BVC också, skippade ju sprutan sist så Alva ska få den idag, jag hatar verkligen de besöken men de måste ju göras. Sköterskan skulle ta en vikt på henne igen också, är så trött på deras viktnojja, ska kanske ta med bilder på Alva när hon äter glass, eller kanske be dagispersonalen intyga att hon äter bra! Varför ska det vara så svårt att inse att vi alla är olika och att Alva är av den lite mindre storleken, hon är ju inte mager!

1 kommentar:

  1. Nej Alva är inte mager. Hon ser ut att må hur bra som helst. Kan inget om småbarn men antar att det är samma som oss vuxna. Vissa är helt enkelt smala av naturen och vissa (jag) är det inte.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...