fredag 10 september 2010

Play dough lera

Idag har min fina Alva fått vara kreativ igen, vi kör våra kreativa fredagar här hemma :) underbart, så idag var det dags att ta fram leran igen och låta godingen skapa fritt!

3 kommentarer:

 1. Vad kul! Jag längtar tills jag kan göra sånt med dottern, än så länge äter hon bara leran och slänger omkring på den typ. :-/

  SvaraRadera
 2. Ja goding var verkligen det rätta ordet, oj vad söt hon är. Kul att få pyssla lite :-) och ahaaa, bordet ser ut att vara bakgrunden till trissen.

  Vilken snygg header du har gjort, förutom de fina bilderna så är ju texten med de olika stilarna supersnygg.

  Vilka kul kurser du ska gå! Den där fotografi-kursen är överkurs för mig, jag kommer aldrig att få den rätta blicken för fotograferandet, det är verkligen berg och dalbana i kvaliten på mina bilder... Jag kör den "långsamma skolan" i stället, se och lära av diverse bloggar. Fast om (när...) jag köper systemkamera så ska jag gå nån form av kurs i alla fall.
  Bildbehandlingskursen däremot ska jag söka till nästa termin. Kanske inte heller helt rätt för mig eftersom jag är inbiten Elementsanvändare och jag har lite svårt att tänka mig att jag skulle kunna lära mig kurvor t.ex... eller att upptäcka små kontrast- och färgfel mm som skulle behöva justeras, jag är liksom inte estet, de generna fick syrran :-)

  SvaraRadera
 3. åh vad hon är fin lilla Älvan;)Himla söt tröja hon har på sig. Malva har nog inte heller kommit till lera-stadiet än. Men vem vet, vi kanske borde testa...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...