fredag 28 maj 2010

Betong betong betong

Jag kan verkligen inte sluta tänka på betong, drömde till och med om betong i natt! Så idag har jag sprungit runt hela stan på jakt efter diverse saker jag kan tänkas behöva. Ska försöka hinna till en loppis i eftermiddag också.

Jag var in på panduro för att köpa lera och började prata med tjejen som jobbade där, väldigt trevlig tjej, hoppas att jag får jobba med henne i höst (jag har sökt en deltidstjänst där) hon hade också funderingar på att gjuta betong så jag delade med mig av det jag lärde mig igår, lovade att visa henne bilder när jag får hem mina mästerverk. Jag tycker verkligen att alla ska prova att gjuta betong, det var så roligt!

Jag kom hem med en hel del grejer i alla fall, porslin som ska pangas sönder och användas som mosaik, spetsdukar att använda i gjutningen, lera, trädgårdsverktyg som jag tänkte röra ihop betongen med, vin (alkoholfritt såklart) att belöna mig med efteråt, hallonbladsthe för att få igång förlossningen... Ska köpa betong i eftermiddag. Ikväll ska balkongen förvandlas till betonggjuteri!

 Återkommer med resultaten!

1 kommentar:

  1. Gud vad roligt! Du ær så himla duktig! Nu vill jag också læra mig gjuta betong :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...