tisdag 18 maj 2010

Vecka 31 och börjar bli less!

Nu har jag gått 30 fulla veckor av den här graviditeten. Ställde mig på vågen igår och började nästan grina, 13-14 kg plus och folk säger att det bara är min mage som växt, skitsnack! Det finns nog inget jag hatar så mycket som den kommentaren, jag är fet och jag hatar det men visst, det kommer nåt bra utav det men livet är orättvist när det finns de snygga mammorna som går upp max 10 kg totalt och verkligen bara får en fin mage som växer.

Jag är just nu en flodhäst och värre kommer det att bli. Jag önskar att bebisen var färdigbakad efter 30 veckor för nu är det inte roligt längre. Den här sommaren kommer bli en plåga, tjock, tung, ful och svettig!


Igår var det besök hos barnmorskan igen, allt såg bra ut, magen växer, SF-mått på 31 och ligger mellan medel- och den övre kurvan, jag är större än jag var när jag väntade Alva (fet!).
Fosterljuden låg runt 145, huvudet verkar vara neråt men det vet vi ju att kan ändras. Just nu gör det mig ingenting om h*n sätter sig som storasyster, då får jag ett kejsarsnitt och slipper gå de sista veckorna i alla fall...

3 kommentarer:

 1. Arvids mamma Malin18 maj 2010 09:49

  Emma - du HAR en fin mage!

  Men visst - jag hatade också alla kommentarer kring min kropp och hur stor mage (eller i mitt fall oftast liten) jag hade när jag var gravid. "JA, jag är i åttonde månaden! NEJ jag har inte alls räknat fel! JAG VET NOG BÄST SJÄLV!!" Dagarna i ända... Folk ska tycka så mycket - det är visst helt ok när man är gravid.

  Fast du - SF-måttet är faktiskt bara hur stor din livmoder är - har inget att göra med hur mycket du gått upp i övrigt ;-)

  SvaraRadera
 2. Har du kollat in Katrin Z blogg?
  http://www.finest.se/katrinSchulman
  Där ligger du i lä både gällande magstorlek och extra fett : P

  SvaraRadera
 3. Må vara att du blir tjock, tung och svettig, men ful blir du ALDRIG!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...