torsdag 18 mars 2010

Arg så jag kokar

Alvas nya regnjacka som kom med posten igår och som följde med till dagis idag är nu borta! Jag blir galen!

Kan inte folk hålla koll på sina egna saker? Jag tror att det är pappan till pojken som har kläderna bredvid Alva som är den skyldige för den pojkens regnjacka hängde kvar, men den var inte röd som Alvas utan blå med gula ränder. Hur kan man ta fel?

Är inte Alvas jacka tillbaka på måndag vet jag inte vad jag gör, jag är arg att jag kokar. Den var inte billig och hon har inte hunnit använda den en enda gång.

Det är så jävla trist!

4 kommentarer:

 1. Säg till honom, det hade jag gjort. En del pappor har noll koll... :)

  SvaraRadera
 2. Malvas mamma18 mars 2010 20:53

  Jag skulle definitivt fråga pappan om han inte "råkat" ta fel. Som sagt, en del pappor har inte den blekaste! Förhoppningsvis är det bara ett missförstånd.

  SvaraRadera
 3. Lugn lugn Emma! ;-) Vi har blivit av med kläder också...tyvärr har inte en del kommit tillbaka men en gång så var det en pappa som var boven ha ha. Flickan bredvid sonens plats hade lika fleecedress så han fick med sig två hem och namnmärkte även vår sons. Vi bad personalen kolla med andra föräldrar och så satte vi upp en lapp. Oftast så är det ju misstag, antingen att den ene förälderna lämnar och den andre hämtar eller om föräldrarna är skilda så är det ju inte så lätt att ha koll när nya kläder eller gamla kläder från äldre syskon dyker upp. Hoppas Alva får tillbaka den.

  SvaraRadera
 4. Tee: Jag skulle aldrig ta med ett annat barns kläder hem, jag vet vad hon har för kläder, det vet hennes pappa också. Hur man tar fel på en blå och en röd jacka har jag svårt att förstå men så var fallet som tur var.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...