Hurtbulle
5 dl dinkel- eller vetemjöl
2 dl havregryn
½ dl linfrön
1 tsk salt
2 tsk bikarbonat
1 dl russin
1 dl grovhackade hasselnötter
4 dl naturell yoghurt
½ dl lingonsylt
½-1 dl honung
Blanda ihop allt en bunke, häll smeten i en form och grädda 1 timme i 200 grader.
Jag gjorde dubbel sats och jag täckte formarna med folie efter ca 30-35 minuter för jag tyckte det började bli ganska mycket färg. Dessutom så hade jag inget bikarbonat hemma så jag tog dubbla mängden bakpulver istället.
Uppdatering: Det smakar ljuvligt!
Ja muffins med crumble är supergott! Gjorde det i höstas med äpple och kanel, mmm gott! Tog slut samma dag haha.
SvaraRaderaDet här lät gott! Kul att se er i dag. Du var så fin med din vackra mage. Ha det gott.
SvaraRaderabrukar med göra det där, mycket enkeltt o gott:-D
SvaraRadera