lördag 20 mars 2010

Vagnen är beställd!

Idag beställde vi en iCandy pear. Det är den enda syskonvagn som vi faktiskt kan tänka oss.

Britax B-dual har vi bara kunnat se som singelvagn och så tyckte vi inte om den. Den är stor och klumpig och vi vill inte beställa en vagn som vi inte vet hur ser ut som syskonvagn.

Phil & Ted verkar helt värdelös då jag idag fick veta att sitsarna inte går att justera, de har alltså inget ligg eller viloläge. Så den gick bort direkt.

Babyjogger city select är lång som en buss och faller inte oss i smaken.

iCandy är smidig om än lite trögstyrd jämfört med vagnen vi har idag men vi vänjer oss nog. Den är lätt och snygg. Inte stor och klumpig och av de få alternativ som finns idag så är den enligt oss helt klart bäst!

Nu är en punkt på listan avprickad och jag tror att vi kommer bli nöjda.

3 kommentarer:

 1. Härligt! Hoppas ni hade en bra dag på Marieberg ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har hittat till din blogg :)
  Vi har också funderat på en Icandy, tycker den verkar bäst av alla syskonvagnar. Men som sagt kanske lite svårstyrd.
  Vi funderar på pear eller peach som verkar så mycket smidigare som syskonvagn, vad var det som gjorde att ni valde pear framför peach?

  mvh

  SvaraRadera
 3. Bella: vi valde pear dels pga priset, peach kostar ca 2000 kr mer än pear men också pga. Funktionen. Peach är endast framåtvänd om jag minns rätt, annars var det nåt annat av mina krav som saknades :) jag vill kunna ha barnen mot mig. Peach är dock snyggare men den här gången fick faktiskt funtktion gå före form, vilket för mig är ovanligt :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...